книгите с най-бруталните рецепти

В двете книги ще намерите здравословни брутални рецепти, които са подходящи буквално за всички. За малки и големи, за трениращи и нетрениращи.

Първата книга – 80 БРУТАЛНИ ФИТ РЕЦЕПТИ съдържа над 80 рецепти. Около 25 от тях са качени в социалните мрежи. А до над 55 от тях имат достъп само тези, които закупят книгата.

Втората книга – 100 БРУТАЛНИ ФИТ РЕЦЕПТИ съдържа над 75 рецепти, които не са и НИКОГА няма да бъдат качвани в социалните мрежи и още около 30 рецепти, които съм ги споделил в социалните мрежи, без да съм споделил публично точните грамажи, макроси и калории.

Стремил съм се да приготвям рецептите в двете книги с максимално достъпни продукти, които може да намерите в повечето големи супермаркети. В рецептите и в двете книги не са използвани трудно откриваеми и скъпи продукти като ядкови брашна ,ядкови млека, кленов сироп, аспержи, какаово масло и т.н.

В първата книгата са включени: закуски, основни ястия с месо(пилешко, пуешко, телешко, свинско), сандвичи, тортили, пици, бургери и различни видове брутално вкусни десерти.

Във втората книга са включени: сладки и солени закуски като баници, мекици, закуски с нискокалорична Нутела, Баунти и др.Различни видове паста като американски макарони Mac and Cheese, солени пайове, спагети, ризото, лазании, чийзкейкове, палачинки и още много, много други

Към всяка рецепта е включено видео с приготвянето, стъпка по стъпка, необходимите продукти и техните грамажи, макроси и калории.

ВСИЧКИ КНИГИ С РЕЦЕПТИ СА САМО ОНЛАЙН(ПДФ ФАЙЛОВЕ) И НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ!

Ето някои от вкусотийките в първата книга

Ето и някои от вкусотийките във втората книга